Erik van Zanten

Erik van Zanten is raadslid voor de VVD in de gemeenteraad van Nijmegen.

'Als geboren en getogen Nijmegenaar voel ik me betrokken bij deze mooie stad. Ik ben opgegroeid in Dukenburg en al sinds 1999 woonachtig in het centrum van Nijmegen. Al voordat ik actief werd in de politiek ging mijn stem naar de VVD, dit omdat ik vind dat Nijmegen dit nodig heeft in al het linkse 'geweld'. Een liberaal geluid kan deze stad goed gebruiken. 

Ik hou van lekker uit eten en een gezellig avondje uit: een kroegje in samen met vrienden om even te ontspannen na een drukke week. Je kan mij wakker maken voor garnalen, daar ben ik gek op.

Het mooiste aan Nijmegen is de Waalbrug. Als ik over deze brug Nijmegen binnen rijd krijg ik altijd een warm gevoel van binnen. Een gevoel van 'dit is mijn thuis'.Voor mij is een bruisende binnenstad het begin van een mooie stad. Een binnenstad waar wonen, werken en leven mooi samengaan. Waar ondernemers weer kunnen ondernemen en waar men trots is om naartoe te komen. Waar we veilig over staat kunnen en waarin we met trots kunnen zeggen: 'Ik kom uit Nijmegen'.'