Nieuwjaarsreceptie Rijk van Nijmegen

© VVD RvN

Vandaag was VVD Rijk van Nijmegen te gast in Wijchen voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Een primeur voor het Rijk van Nijmegen. Vanuit iedere gemeente die het Rijk van Nijmegen vertegenwoordigt waren leden aanwezig.

In de toespraak van voorzitter Jan Keunen legde hij de nadruk op drie elementen: de kracht van het netwerk, openheid, en het inhoudelijke gesprek. Ten eerste benadrukte Keunen daarmee de verbondenheid van de tot voor kort acht separate afdelingen; lokaal speelt er veel, maar het liberale gedachtegoed verbindt de VVD'ers. Daarnaast riep Keunen op om vooral een open partij te blijven. Juist door in gesprek te blijven met de omgeving ontstaat wederzijds begrip voor elkaars standpunten. Ten slotte kan begrip alleen ontstaan door aandacht te schenken aan de inhoud van het gesprek; dat leidt tot nieuwe inzichten en verheldering. 

De nieuwjaarsreceptie bleek geslaagd: verschillende leden bleven tot zelfs twee uur na het geplande einde. Het Rijk van Nijmegen kijkt vol enthousiasme uit naar het komende jaar. Bent u de volgende keer ook van de partij?