Presentatie kandidaten Tweede Kamer Regio Oost

Zondag 15 januari vond de Nieuwjaarsreceptie van VVD Regio Oost plaats op kasteel De Essenburgh in Hierden. Tijdens de receptie presenteerde VVD Regio Oost haar kandidaten voor de Tweede Kamer verkiezingen voor maart dit jaar.

© VVD RvN

Op zondag 15 januari vond de Nieuwjaarsreceptie van VVD Regio Oost plaats. Het regio bestuur verwelkomde alle VVD-ers en hun aanhang van de provincies Gelderland en Overijssel in Kasteel de Essenburgh te Hierden.

In het openingswoord van voorzitter Peter Snijders memoreerde hij de oprichting van Regio Oost en de twintig lokale netwerken die daar onderdeel van uitmaken. Daarnaast blikte hij vooruit: 2017 en 2018 worden drukke en belangrijke jaren. Respectievelijk de Tweede Kamer verkiezingen als gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats.

Voor de Tweede Kamer verkiezingen is Regio Oost trots op de kandidaten die zij leveren aan de landelijke lijst. Vanuit het Rijk van Nijmegen staan deze twee toppers op de lijst:

Nr. 39 - Hayke Veldman

Nr. 71 - Nick Derks 

Ten slotte gaf ondernemer Jacco Vonhof een prikkelend betoog over ondernemerschap en zijn visie op ondernemerschap in de toekomst. Jacco pleitte onder meer voor een basisinkomen; dat tot de nodige discussie.