Maak kennis met VVD-lid Joris Felen (lid sinds 2020)

Wil je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Joris Felen, ik ben 22 jaar een woonachtig in Horssen (gemeente Druten). In het dagelijks leven studeer ik aan de Koninklijke Militaire Academie. Over een aantal maanden zal ik aan de slag gaan als officier bij de Koninklijke Luchtmacht. In mijn vrije tijd hou ik van een vers getapt biertje, ben ik fervent liefhebber van Nederlandstalige volksmuziek en geïnteresseerd in politiek. Tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen mocht ik lijsttrekker zijn voor de VVD Druten, maar helaas hebben we geen zetel mogen bemachtigen. Hopelijk kunnen we over vier jaar weer het VVD-geluid weer laten klinken in de Drutense gemeenteraad!

 

Waarom ben je lid geworden van de VVD en wanneer?

Ik ben eind 2020 lid geworden van de VVD omdat ik een liberaal ben die vindt dat de VVD één van de enige stabiele partijen is die Nederland verder kan brengen in plaats van steeds te roepen langs de zijlijn.

 

Voor welke VVD-activiteit mogen we jou wakker maken?

Voor het plaatsen van sandwichborden: dit is erg rustgevend!

 

Als VVD willen we graag een vereniging zijn waar alle leden zich welkom & thuis voelen. Heb jij een leuk idee voor ons lokale netwerk Rijk van Nijmegen?

Een regelmatig terugkerende welkomstborrel waarbij nieuwe leden worden verwelkomd lijkt mij goed, zodat nieuwe leden meteen bij het lokale netwerk betrokken worden.